Jump to content

Samm

Forum Regular
  • Content Count

    3,333
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Samm

  1. oh hi!

    1. Skarclaw

      Skarclaw

      Yo that was a blast from the past... whats up man?

    2. Samm

      Samm

      Just having a browse, this forum style is completely unknown to me!

    3. Skarclaw

      Skarclaw

      Damn haha when were you last on? This forum is basically dead now (no offence intended to anyone) - facebook has killed off most of them. Still a few regs knocking about. 2 forum members have since died - Aitch, and i feel bad saying this - some guy who's name i forgot. 

  2. Sounds like a PEBCAK error to me.
  3. And here I am thinking "how the hell do you spill an M60?"...
  4. Agreed that the situation has been handled badly, but what exactly are you hoping to gain from contacting Trading Standards? It's a unique case as I imagine an engraved item would count as used. How exactly did you order two, was it just human error, website faulty or badly designed?
  5. Did you go for the potassium nitrate process of blueing?
  6. No particular issue, just pointing out that your ego seemed to get in the way of realising that he was actually talking to Gunmane
  7. Did you not read Stunt's post properly? Or did you get part way through writing this post and just decide to keep writing anyway... As you seem to delight in telling us, your undercarriage seems intact.
  8. Keep getting weird hangs at different times of day, had one about half an hour ago and one at 9.30 this morning. During this time a page simply won't load, it simply stays on "Loading page..." and doesn't even time out! It's not a big one, more a lesson in patience but I presume it's not meant to be happening. EDIT: Just had another one, Firefox crashed this time on the hang (first time that's happened), now I'm starting to suspect that I may be having client side issues too but only on this site. Possible incompatability with my browser and the forum software?
  9. Seems to be a bit on and off over the last few days, in the last five minutes I've been having problems with opening pages and them not loading. However if I refresh the page it will appear.
  10. Just another UK bod here, took a minute to load this page.
  11. How come you've got the mag-pul on that way?
  12. If it's not a pain to implement that would be great. Would there be a way to make searching past a year a separate option?
  13. Indeed, I just can't remember how and/or why the old search engine worked better! The thread list on profiles works just great if only it went back further than a year. Thanks Arn, much appreciated.
  14. Aye, good effort but I forgot to mention that search mode, it only goes back a year
  15. Just a quick one; On the old search engine it gave the ability to search for authors of content, but specify whether you wanted that specific users posts or threads. Now the new one has the same function, but the "show as posts/threads" only defines the way it displays the results, as individual posts or as a topic list. Any such searches only display a list of topics that the user has posted in. E.G. I've been trying to find renegadecow's old build threads, but to no avail;
  16. Eat some biscuits! That always works for me.
  17. This may be a stupid question, but do the digests not show if you've already read the thread again before the digest is compiled?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and the use of session cookies.