Jump to content

Recommended Posts

My bookmark for this forum (and all others) has always taken me straight to the 'Threads I've posted In' (or words to that effect) but something seems iffy.  I get different results with the same URL/Settings in the activity stream setting inbetween my desktop on base and my laptop back home.  It's been saying 'The search index is currently processing.' ever since the recent down time and I only see maybe 1 or 2 threads I've posted in; the only ones appearing are ones I've posted in since the update too.

I also very much miss the BB code view as I can't seem to stop this blue background, only change the actual text colour.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The index for the forum is being done slowly in the background. It is about 30% done so far. It’s going to take a bit as the forum is huge. I have been looking at ways to speed it up but haven’t seen anything as an option that I like. It will get there but the forum is just huge!

isnt there a code view when posting? I believe it’s the “source” button then you can see the code view. 

 

Does that help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had an inkling that may be the case but no dramas, thanks for the info.

I have a 'Code' button on Chrome desktop, but that's for inserting code.  Also a preview button but I'm not seeing a way to change that to a code view.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep that's the one.  If I'm being massively blind I apologise but as things stand I can't see a button for that like there was previously.

Share this post


Link to post
Share on other sites

From readin the invision forums it appears that there's been some contention regarding BBcode. It's enabled, so you can add it into the post/reply box and it'll appear correctly but the parser turns it into HTML these days. I would love to find a custom button I could add to the CKEditor that enables BBcode view but I've not seen one yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fingers crossed.  If not maybe just adding some other controls to the top of the reply input box (eg text background colours) if that's available.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and the use of session cookies.